Tel: +385 (0)1 6279 530 | Mob: +385 (0)99 5050 813

O nama

Dimplex Hrvatska

Glen Dimplex GmbH je specijalist za električno grijanje kompletnih sustava, nudi izvanredan izbor proizvoda – od dizalica topline, električnih kamina, ventilacijskih uređaja, uređaje za PTV, pa sve do termoakumulacijskih peći modernog dizajna.  Nudimo sve što je potrebno za štedno grijanje i izravno grijanja, a uz vrhunsku kvalitetu i moderan dizajn, naša je prednost i što sve što vam je potrebno možete pronaći na jednome mjestu.

Naše inovacije u tehnologiji grijanja i hlađenja čine nas jednim od lidera na tržištu.

O nama najbolje govore naše reference. Kroz posljednjih desetak godina odrađeni su nebrojeni sustavi grijanja i hlađenja, sustavi za pripremu potrošne tople vode, grijanja bazena pomoću solarnih sustava, toplinskih pumpi te sustavi koji su kompaktni te u sebi imaju i jedno i drugo.

Glen Dimplex GmbH duguje uspjeh svojih inovacija u velikoj mjeri  odnosu s kupcima i promišljanju što je potrebno da svaki čovjek ostvari maksimalan komfor življenja. Predani smo istraživanju i razvoju, inženjeringu, projektiranju i kroz to osiguravamo uvijek sve veću i bolju kvalitetu svojih proizvoda.

Naša misija za budućnost je slijediti jasno definirane poslovne ciljeve usmjerene na postizanje dugoročnog zadovoljstva kupaca, kvalitetu proizvoda, stručno osoblje i zaštitu okoliša.

 

Hvala Vam na Vašem interesu za Dimplex i naše proizvoda.

Shop The 5 Biggest Shoe Trends

Mauris vitae ultricies leo integer malesuada. Ac odio tempor orci dapibus ultrices in. Egestas diam in arcu cursus euismod. Dictum purus viverra accumsan in nisl.

Newsletter Updates

Subscribe to receive emails on new product arrivals & special offers

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.