Dimplex | Better solutions through innovation | Tomplinske pumpe | Zračne zavjese | Solarni sustavi | Ventilacija

Better solutions through innovation

DIMPLEX - Dio Glen Dimplex gmbh

 

Glen Dimplex GmbH je specijalist za električno grijanje kompletnih sustava, nudi izvanredan izbor proizvoda – od dizalica topline, električnih kamina, ventilacijskih uređaja, uređaje za PTV, pa sve do termoakumulacijskih peći modernog dizajna.  Nudimo sve što je potrebno za štedno grijanje i izravno grijanja, a uz vrhunsku kvalitetu i moderan dizajn, naša je prednost i što sve što vam je potrebno možete pronaći na jednome mjestu.

Naše inovacije u tehnologiji grijanja i hlađenja čine nas jednim od lidera na tržištu.

O nama najbolje govore naše reference. Kroz posljednjih desetak godina odrađeni su nebrojeni sustavi grijanja i hlađenja, sustavi za pripremu potrošne tople vode, grijanja bazena pomoću solarnih sustava, toplinskih pumpi te sustavi koji su kompaktni te u sebi imaju i jedno i drugo.

Glen Dimplex GmbH duguje uspjeh svojih inovacija u velikoj mjeri  odnosu s kupcima i promišljanju što je potrebno da svaki čovjek ostvari maksimalan komfor življenja. Predani smo istraživanju i razvoju, inženjeringu, projektiranju i kroz to osiguravamo uvijek sve veću i bolju kvalitetu svojih proizvoda.

Naša misija za budućnost je slijediti jasno definirane poslovne ciljeve usmjerene na postizanje dugoročnog zadovoljstva kupaca, kvalitetu proizvoda, stručno osoblje i zaštitu okoliša.

 

Hvala Vam na Vašem interesu za Dimplex i naše proizvoda.